0

Levering en bezorging bij DeWinkelVanHier.nl

Hoe wordt mijn bestelling van DeWinkelVanHier.nl bezorgd?
Onze bezorgers halen de producten van je bestelling op bij de verschillende lokale winkeliers. In onze hub sorteren wij de bestelling en vervolgens bezorgen we alles in één levering op het door jou aangegeven bezorgmoment. Je kunt onze bezorgers herkennen aan hun DeWinkelVanHier.nl kleding.

Hoe laat wordt mijn bestelling van DeWinkelVanHier.nl bezorgd?
Bij het plaatsen van een bestelling kun je aangeven op welke dag je de bestelling geleverd wilt hebben. Wij bezorgen op dinsdag t/m zaterdag overdag tussen 12:00 en 14:00 uur en 's avonds tussen 19:00 en 21:00 uur. Dit zullen wij zo snel mogelijk uitbreiden naar meer bezorgdagen. Het is ook mogelijk om een gewenst tijdvak te kiezen voor de bezorging.
Ben je niet thuis? Geen probleem! Je kunt je bestelling ook op een ander adres laten leveren, bijvoorbeeld op kantoor. Indien er niemand aanwezig is op het aangegeven adres bezorgen wij de bestelling bij de buren en doet onze bezorger een niet-thuis bericht in de brievenbus.

Wat zijn de bezorgkosten?
Bij bestellingen vanaf €50,- bezorgen wij deze gratis bij je thuis. Bestel je voor minder dan €50,- aan producten op DeWinkelVanHier.nl? Dan betaal je €5,- bezorgkosten.
Het is ook mogelijk om per product een gewenst bezorgmoment aan te geven. Indien je je bestelling in delen laat leveren dan rekenen wij €5,- bezorgkosten per bezorgrit.

Wat is het bezorggebied van DeWinkelVanHier.nl?
Op dit moment levert DeWinkelVanHier.nl in Helmond en Deurne in de postcodegebieden 5700, 5701, 5702, 5703, 5704, 5705, 5706, 5707, 5708, 5708, 5709, 5750, 5751, 5752, 5753 en 5754. Dit zullen wij snel uitbreiden naar meer gemeentes binnen de Peelregio.

Welke hygiënische maatregelen hebben jullie getroffen rondom de bezorging?
Onze bezorgers bezorgen je bestelling contactloos en houden zich aan de geldende coronamaatregelen. De bezorger legt je pakket voor de deur en belt vervolgens bij je aan. Je kunt je bestelling vervolgens controleren of deze volledig is.

Kan ik mijn bestelling ook zelf afhalen?
Je kunt je bestelling van DeWinkelVanHier.nl niet afhalen. Wil je de producten liever eerst zien voordat je deze besteld? Je bent natuurlijk van harte welkom in de fysieke winkels van de aangesloten winkeliers.

Bezorgen bij DeWinkelVanHier.nl