0

Voordelen voor u als winkelier

Bij DeWinkelVanHier.nl bestellen klanten online via één overzichtelijke webwinkel-producten van verschillende lokale winkeliers. Een klant bestelt dus producten van meerdere winkels simpel en snel in één winkelmand. Wij halen de bestellingen bij de winkeliers op en bezorgen deze in één levering bij de klant, tegen dezelfde prijzen als in de winkel. Ben jij een winkelier uit Helmond of Deurne en wil je jouw producten aanbieden op DeWinkelVanHier.nl? Dat kan! We leggen je graag uit wat de voordelen zijn.
Wij ontzorgen je volledig
Je eigen online webwinkel inclusief lokale bezorging én promotie. Bij DeWinkelVanHier.nl krijg je een eigen online webwinkel met een onbeperkt aantal producten. Het team van DeWinkelVanHier.nl zorgt ervoor dat je binnen 5 werkdagen online bent. Het enige wat jij hoeft te doen is de bestellingen klaar te zetten!
Wij richten de webwinkel voor je in
Via een koppeling met je kassasysteem, ERP of bestaande webshop worden al je producten automatisch toegevoegd aan DeWinkelVanHier.nl. Liever geen koppeling? Geen probleem! Je kunt je producten ook handmatig toevoegen aan onze webwinkel. 
Je profiteert van onze gezamenlijke marketing
Wij laten de gehele regio weten dat je online bent! Als deelnemende winkelier profiteer je namelijk van onze marketingcampagne. Daarnaast ontvang je van ons een online en offline promotiepakket om je klanten te laten weten dat je deelneemt aan DeWinkelVanHier.nl. 
Je vergroot je klantenkring
De klanten van je ‘buren’ nemen zo ook een kijkje in jouw (web)winkel en vice versa. Op deze manier bereik je nieuwe klanten en vergroot je je eigen klantenkring! 
Betaalbaar én snel
Je betaalt geen vaste maandelijkse kosten. Wij rekenen enkel een transactiepercentage over de daadwerkelijke bestellingen. Wij maken de gemaakte omzet snel naar je over! 

Klinkt goed toch? Meld je winkel direct aan via het inschrijfformulier en laat het omzet maken beginnen! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en wij staan je graag te woord.

Voordelen voor u als winkelier van DeWinkelVanHier.nl