0

Wie is DeWinkelVanHier.nl?

Ondernemers met een winkel zien dat een aanzienlijk deel van hun omzet verdwijnt aan grote spelers zoals Bol.com, Amazon, AliExpress, Picnic en anderen. Deze grote spelers hebben enorme marketingbudgetten waar de lokale ondernemers moeilijk tot niet tegenop kunnen boksen. Het is een feit dat de moderne consument zijn/haar boodschappen zowel online als offline zal blijven doen, ook na Corona. Een groot deel van die offline bestellingen worden gedaan op deze internationale grote platforms die vaak hoge commissies vragen aan de deelnemende ondernemers. Dit geld wordt zo niet uitgegeven in de lokale winkels, maar ook niet op de webshops van de lokale winkels. Het gevolg is een steeds groter omzetverlies voor de lokale ondernemers en een steeds grotere winst voor deze grote platformen. Met uiteindelijk half lege winkelstraten. 
‘DeWinkelvanHier.nl‘ is de lokale tegenhanger van deze grote platforms.
Het is een winkelbeleving zoals je deze normaal gezien in de winkelstraat van de aangesloten dorpen en steden ervaart, maar dan winkelen online bij je bekende winkels en met maar één winkelmandje. Ook bestellingen bij je favoriete restaurants en afspraken zijn zo eenvoudig in te plannen. De deelnemende bedrijven krijgen toegang tot een platform waar niet alleen hun producten en/of diensten centraal staan, maar waar zij juist hun bedrijf en persoonlijkheid kunnen uitdragen.
De onderlinge verbintenis en saamhorigheid van zowel bedrijven, consumenten en overige partners krijgt een enorme boost door de komst van het platform ‘DeWinkelVanHier.nl’. De consumenten ondersteunen de lokale ondernemers. De klantervaring voelt beter door (persoonlijke) bekendheid met de ondernemers en het vertrouwen is dan ook vaak groter. Daarbij is het lokaal bestellen duurzaam en creëren we werkgelegenheid in de regio met name voor leer/werktrajecten, stages en banen voor mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

DeWinkelVanHier.nl Logo